Trening

Tren i Teknobyen

I Teknobyen er alt tilrettelagt for at du som leietaker skal kunne trene til og fra jobb, med blant annet innendørs sykkelparkering i alle bygg – og håndkleservice i alle garderober.

Når Teknostallen står ferdig høsten 2025 kan du ta med deg dine kollegaer på en treningsøkt eller yogatime på taket, eller en runde på takets løpebane!

  Bilde av mennesker som gjør yoga i Teknobyen

  Tren hos oss

  God sykkelparkering og garderober finnes allerede for de som ønsker å sykle til jobb, og ta en dusj før jobb. I Abels Hus står tredemøller og styrkeapparat til disposisjon for alle leietakere.

  Som om ikke det var nok, etablerer 3T seg i første etasje i Teknostallen - åpent for alle - i 2025. Her vil det bli gruppetimer, styrketrening og mange muligheter både for å få bedre kondisjon, bevegelighet og balanse!

  Sykkelparkering hos Teknobyen

  Parker sykkelen i sykkelkjelleren hos Teknobyen.

  Yoga i Teknobyen

  Yoga for Teknobyens leietakere.

  En takterrasse utenom det vanlige

  Teknostallens største og mest imponerende uteområde, som totalt er på 6245 kvadratmeter, er på taket av bygningen. Her slynger en 200 meter løpebane seg rundt flere treningsapparater i en grønn park med utsikt over Nidelven og nærområdet. Taket er tilgjengelig for alle leietakere og kan benyttes til rekreasjon, løping, styrketrening, yoga og andre typer luftepauser.

  Et område for trening, frisk luft, rekreasjon og utsikt over nærområdet.

  3D-illustrasjon av den nye takterrassen på Teknostallen
  Bilde av mann som jogger med barnevogn i Teknobyen

  3T

  Trøndelags største treningskjede etablerer seg i Teknobyen i 2025. Som medlem på 3T har du tilgang til mange hundre gruppetimer på ulike sentre i Trøndelag, topp moderne styrke- og kondisjonsapparater, bassengtrening, squash, kompetente trenere og instruktører. På 3T kan du altså finne treningsgleden uansett hvilken form for aktivitet du liker.

  3T Teknobyen blir perfekt for deg som vil ta en liten økt før, under eller rett etter arbeidstid, men også for deg som bor i nærområdet og foretrekker kveldstrening. Her blir det lange åpningstider og godt treningsmiljø!

  Hvem vil vel ikke trene ute i det fri på en godværsdag?

  Sykle til jobb

  Vi ønsker å bidra til at flest mulig velger sykkel til jobb. Til Teknobyen er det enkelt å komme seg via gode sykkelveier. I garasjen på Teknostallen vil det bli gratis sykkelservice og parkering for våre leietakere. I tillegg arrangeres det egne sykkeldager to ganger i året i forkant av årets sykkelsesonger på vår og høst.

  3D-illustrasjon av sykkelparkering Teknobyen

  Spørsmål?

  Ta gjerne kontakt om du lurer på noe!

  Steffen Ødegård

  Markedskoordinator

  Send epost